Δημήτριος Λυμπερόπουλος Μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, ΟΠΑ

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα
 • Εταιρική Επικοινωνία
 • Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
 • MSc., Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • BSc., Τμήμα Μαθηματικών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος είναι μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (από το 2000). Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (από το 1991).
Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Συνεχιζόμενης Κατάρτισης (Ε.Κε.ΠιΣ). Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα Ανάλυσης και Προγραμματισμού Πληροφοριακών Συστημάτων, (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία), σε Πληροφορική και Λήψη Αποφάσεων, (Κέντρο Έρευνας ΑΣΟΕΕ), και σε Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Διαδραστικών Πολυμέσων (Apple Europe).

Ο Κος Δημήτριος Λυμπερόπουλος διδάσκει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα του Ο.Π.Α., σε οργανισμούς και σε επιχειρήσεις, θέματα σχετικά με την Διοίκηση της Εταιρικής Επικοινωνίας και τις Δημόσιες Σχέσεις, την Πρόληψη & Διαχείριση Κρίσεων, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τα Κοινωνικά Δίκτυα.

Διδάσκει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα του Ο.Π.Α., σε οργανισμούς και σε επιχειρήσεις, θέματα σχετικά με: την Διοίκηση της Εταιρικής Επικοινωνίας και τις Δημόσιες Σχέσεις, την Πρόληψη & Διαχείριση Κρίσεων, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τα Κοινωνικά Δίκτυα, τις Διαπραγματεύσεις και την Επίλυση Διαφωνιών, καθώς και θέματα Διαπροσωπικής Επικοινωνίας. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία σε θέματα εφαρμογών πληροφορικής και ανάπτυξη ψηφιακών εκπαιδευτικών εφαρμογών.
Από το 1990 μέχρι σήμερα, συμμετέχει στην ανάλυση, το σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στο Εργαστήριο Επιχειρησιακής Επικοινωνίας του Ο.Π.Α., την Ακαδημία Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., τον Ο.Α.Ε.Δ. και άλλους οργανισμούς.
Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας του Πανεπιστημίου, ΟΠΑ-NEWS.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας και της Εκπαίδευσης.

contact details

210 - 8203 438
Δεριγνύ 12, ΤΚ 104 34 Αθήνα, 4ος όροφος

Social Profiles

Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το CriMa μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  how can we help you?

  Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

  Κατατοπιστικό,
  Σαφές,
  Απαντά στις ανάγκες του σήμερα.

  Ελευθερία Π.

  Κάντε τώρα την αίτησή σας για την επόμενη εκπαιδευτική σειρά